Doma opět střelecká chuť

26.08.2023 16:30

OSTRAVICE - JISTEBNÍK 5:2 (2:0)

Sestava: Rusek - Blaha (88. Staněk), Jucha, Salava, Ledvoň, - Mohyla (77. Plucnara), Stýskala, Kubásek, Hodula (84. Kurečka), Kopčo - Milar

Branky: 65. a 92. Milar, 18. Kubásek, 26. Mohyla, 76. Stýskala - hosté 87. a 89.

 

Druhý zápas doma a v letním počasí nováček soutěže, který hrál dlouhé roky vyšší 1.A třídu. Jistebník po sestupu překopal kádr a letos bude určitě patřit k předním týmům soutěže. Ostravice ale doufám bude letos na domácím hřišti velice silná a po brankách Kubáska a Mohyly jsem o poločase bezpečně vedli 2:0. Jistebník sice nějaké šance měl, ale obrana si s nimi poradila. V tom druhém nám situaci usnadnila červená karta z 55. minuty, kdy Milar utekl hráčům a sám na branku byl sražen. Poté se tento hráč 2x prosadil, branku dal i kapitán Stýskala a nebýt zbytečných dvou branek na konci, byl by z toho pěknější výsledek. první branku jsme špatně reagovali na odvrácený roh, v té druhé má prsty Rusek, který neudržel střelu hostí. Po dlouhých letech vyhráváme dva ze tří úvodních zápasů a doufáme, že formu ukážeme i na hřišti zatím posledních Trojanovic.

 

Názor diváka: Na utkání jsem nebyl, ale dneska chybějící hráče nahradili další hráči a vedli si skvěle. Ofenzivní síla je v týmu je teď neskutečná, opět plno dalších šancí bylo. Škoda dvou zbytečných branek na konci zápasu. Teď je třeba už uspět i na hřišti soupeře.