V prvním poločase se rozhodlo

02.09.2023 16:00

TROJANOVICE - OSTRAVICE 0:3 (0:3)

Sestava: Vavříček - Mendrek, Jucha, Salava (70. O. Stonavský), Ledvoň, - Jedlička, Stýskala, Kubásek (70. Plucnara), Hodula (84. M. Stonavský), Kopčo (90. Beňo) - Milar (90. Kurečka)

Branky: 9. Mendrek, 19. Milar, 43. Jucha

 

V dalším kole jela Ostravice do Trojanovic, které zatím neuhrály v sezóně ani bod. Naším přáním bylo potvrdit roli favorita a domácí nechat na nule i po tomto kole. Což se nakonec podařilo, ale určitě to nebyl jednoduchý zápas. Domácím chybělo několik klíčových zkušených hráčů, Ostravici zase Blaha s Mohylo, ale vrátil se Jedlička a oba Stonavští. Vstup do utkání nám vyšel, už v 9. minutě posílá Ostravici do vedení Mendrek. A když Milar v 19. minutě zvyšuje ma 2:0, vypadá to na další střelecký koncert. Ovšem poté se ukázaly i Trojanovice a vavříček dvakrát drží tým. Do kabin zvyšuje Jucha na 3.0 pro Ostravici.

Ve druhém pločase se nám ale nedařilo nic. Fotbalové krásy na obou stranách ubylo, my se přizpůsobili hře Trojanovice, ale bránili jsme v pohodě naše vedení. Škoda některých příležitostí a tak nakonec hrstka diváků už žádny gól neviděla. Získali jsme další tři body do tabulky a snažíme se držet pozici v popředí tabulky. 

 

 

Názor diváka: Na utkání jsem nebyl, ale první poločas se nám povedl a navíc se prosadili obránci i gólově. Ten druhý nám ukázal, jak nechceme hrát a co zlepšit do příštího zápasu, kdy přijedou fotbalovější Stachovice.