Kopřivnice s přehledem vyhrála

25.03.2023 15:00

SKOTNICE - OSTRAVICE 2:0 (1:0)

Sestava: Mendrek - Jedlička, Valigůra, Blaha (73. Kurečka), Ledvoň - Beňa (46. Staněk), Stýskala, M. Stonavský, O. Stonavský, Plucnara - Kopčo

Branky: domácí 18. , 25, 37. a 40. - 62. Valigůra

 

V prvním jarním utkání jela Ostravice překvapit na hřiště vedoucí Kopřivnice. V okleštěné sestavě opět s hráčem Mendrekem v brance jsme na úspěch mohli přemýšlet jen úvodní čtvrt hodinku. Poté nám zasadila Kopřivnice čtyři rány a bylo téměř po zápase. A to mohli domácí přidat i další branky, skvělý Mendrek nebo branková konstrukce zabránila debaklu už v prvním poločase. V druhém poločase se naše hra mírně zlepšila, zastavili jsme Kopřivnici v dalších gólem a naopak sami skórovali, kdy se prosadil nový hráč Valigůra. To bylo ale nakonec vše. My se musíme soustředit na další mnohem důležitější utkání a hlavně být v plné síle. Dnes chyběl brankář Rusek, stoper Jucha, útočník Kubásek, na kraji Pavelec. Taktéž nezasáhli do hry ani noví hráči Jaš s Chalachanem. Doléčit zranění a hurá na Staříč.

 

Názor diváka: V prvním poločase nám Kopřivnice ukázala, že letos pravděpodobně po mnoha letech konečně postoupí o soutěž výš. My si neuhlídali jejich střelce, měli problém s rychlostí hlavně na krajích hřiště. Směrem dopředu jsme toho moc nevymysleli a když už jo, žalostná koncovka rozhodla. Ale nedělal bych závěry, musíme bodovat v jiných zápasech, než tady.