Diváci se branek nedočkali

20.08.2016 17:00

OSTRAVICE - JESENÍK NAD ODROU 0:0 (0:0)

Sestava: Boháč - Pavelec, Rozkydal, Jucha, Ledvoň M. - M. Stonavský (82. Přasličák), O. Stonavský, Stýskala, Žižka (46. Ledvoň L.) - Němec (75. Platoš), Šigut

Branky

 

První domácí utkání v kraji přilákal na naše hřiště nějakých 150 natěšených diváků. Těm byl nabídnut ke koupi buletin, jako dárek a info pro ně a my se museli vypořádat s premiérou natáčení zápasu pod dozorem delegátů. V krásném letním počasí ale branka nepadla a tak si Ostravice i v druhém zápase připisuje bod za remízu. V dalším kole zajíždíme do Kateřinic, které zatím oba zápasy prohrály a tak snad se zadaří a budeme se radovat my. Krátké zhodnocení tentokrát poskytl trenér Vojta Vranay:

 

Názor trenéra: Skončilo to plichtou, ale měli jsme vyhrát, dle mého názoru. Ze začátku soupeř hrál na rychlé dlouhé míče, ale bez nějaké hrozby. Pak do konce poločasu jsme měli kousek více ze hry a byly tam dvě veliké šance, Marek Stonavský, ale bez úspěchu, takže se šlo do kabin za stavu 0-0. Druhá půle byla vyrovnaná, nejdříve měl šanci Šigut, a pak 2-3 akce jsme mohli dotáhnout také k úspěchu, ale bylo to bez gólu. Soupeř měl také jednu góĺovku, naštěstí neproměnil. Tak,  jak i po prvním utkání, nemůžu ani jednomu klukovi nic vyčíst hráli na maximum a jediné co nebylo v pořádku - nedali jsme góly. Ale to také patří k fotbalu. Oproti Kopřivnici jsme se ale vyvarovali vlastních chyb - a to mě docela potěšilo.  Hráli jsme vzadu zodpovědně... Diváků hafo cca 150, buletin se líbil, počasí krásné..... ideální pro sobotní Ostravici.