Doma vysoká prohra

19.10.2019 14:00

OSTRAVICE - VLČOVICE 0:4 (0:2)

Sestava: Boháč - L. Ledvoň, Jucha, Kurečka (68. Slivoník), M. Ledvoň - Janošec, Jandek, Stýskala, O. Stonavský, Jedlička - Platoš (60. Mendrek)

Branky: hosté 17., 34., 66. a 70.

 

Další domácí utkání za stále pěkného počasí a Ostravice hostila Vlčovice. Soupeř po loňské sezóně, kdy měl starosti ze záchranou, letošní podzim celkem dobře rozjel a byl na tom podobně v tabulce jak my. Kdo ale čekal vyrovnaný zápas, tak byl zklamán. Co na to, že Ostravici chyběli oba Kubásci, M. Stonavský a Pavelec, do sestavy naskočil po nemoci Platoš i po zranění Kurečka a musel pomoct i nestárnoucí Janošec. Celkově jsme nestíhali, byli všude pozdě a po velkých chybách v obraně soupeř už v prvním poločase vedl o dvě branky. A to nás v 10. minutě zachránila tyč a dorážka šla přímo do rukavic Boháče. Poté se zkoušel O. Stonavský a taky levá tyč Vlčovic se třese. Vlčovice nás v 17. minutě v záloze přehrály, centr jejich hráč hlavičkou otevírá skóre. V 34. minutě po našem rohu hru točíme na stopery a brankáře, ztrácíme míč a druhý gól v naší brance po hrubé chybě. Tak se stanovil poločasový výsledek.

 

V druhém poločase Vlčovice navýšily vedení už v 66. minutě, kdy po rohu nepokryjeme jejich hráče a ten pohodlně zakončuje na 3:0. Poslední branka v naší síti je po jednoduchém nákopu za obranu, kdy míč neodhadl Boháč a hostující útočník doráží do prázdné branky. Koncovka Ostravice nebyla téměř žádná a vše zakončil Stýskala, který po přímém kopu trefuje břevno v 80. minutě. A tak jsme doma utrpěli nejvyšší debakl po našem postupu do 1.B. A zcela po právu. Nenavázali jsme vůbec na předchozí výkony a po druhé porážce v řadě a ostatních výsledcích je tabulka všech týmu dost vyrovnaná a každý může porazit každého. Snad Ostravice nějaké body v posledních dvou utkáních do tabulky přidá...

 

Názor diváka: Na utkání jsem nebyl, ale výsledek mě hodně překvapil. Jde vidět, jak všichni rychlostní hráči dnes chyběli, ale to není výmluva a ti co nastoupili se s tím měli poprat. Ovšem po shlédnutí videa řešení situací při obdržených brankách moc nechápu, taková chyby se nám v posledních utkáních zcela vyhýbaly..