V dohrávce vítězství

28.04.2022 17:30

OSTRAVICE - JESENÍK NAD ODROU 4:0 (2:0)

Sestava: Mendrek - Salava (46. Pavelec), Kurečka, Jandek, Ledvoň M. - Březina, Stýskala, O. Stonavský, Jucha, Kopčo - Kubásek (77. Tabášek)

Branky: 7., 30. a 62. Stýskala, 49. Kubásek

 

Ve čtvrtek odpoledne k nám dojel Jeseník nad Odrou k dohrávce druhého jarního kola. Hosté, kteří byli po podzimu na prvním místě tabulky se na jaře zatím trápí a ve třech zápasech uhráli jen bod. Proto jsme se chtěli proti nim vytáhnout. Bohužel nás opět trápí zranění a hlavně na pozici brankáře. Nedoléčený Boháč nemohl, zkušený Jež, který měl k na jaře dochytat na výpomoc si zranil koleno a je to pro něj konečná. Hráč z obrany Mendrek tak opět nasadil rukavice ale moc práce neměl.  Do obrany se vrátil Jandek, vedle něj jsme nasadili Kurečku a Jucha se vytáhl na pozici defenzivního záložníka. K tomu chyběl zraněný Stonavský a školní povinnosti nepustily do zápasu Jedličku. Naopak se po zranění vrátil Pavelec a hned vypomohl do druhého poločasu, kdy se zranil Salava. Kapitán Stýskala si dneska našel střeleckou formu a třemi brankami dnes málo nebezpečný Jeseník zlomil. K němu se po čase trefil i vynikající Kubásek a tak bylo zaděláno na konečný výsledek o čtyři branky.

 

Názor diváka: Na utkání jsem nebyl, ale výsledek mě po porážce se Skotnicí velice překvapil. Tyto body se nám k záchraně soutěže opravdu hodí a co jsem slyšel od ostatních, dneska to byl opravdu týmový výkon na jedničku...