Poslední zápas bez bodů

05.11.2022 14:00

SKOTNICE - OSTRAVICE 2:0 (1:0)

Sestava: Mendrek - Pavelec, Kurečka, Jucha, Ledvoň - Jedlička (64. Plucnara), Stýskala, M. Stonavský, O. Stonavský, Kopčo (76. Staněk) - Kubásek (79. Kubásek)

Branky: domácí 2. a 57.

 

Konec podzimu je tady. Ostravice po nevýrazných podzimních výkonech chtěla uloupit nějaké body ze Skotnice, ale jednak se nám na těžkém terénu nepodařilo vstřelit ani branku, a taky jsme se nevyrovnali domácím v bojovnosti a tvrdosti v osobních soubojích. Inkasovaná branka hned v druhé minutě zápasu nás už po několikáté v sezóně zabrzdila, poté šance byly, ale buď je domácí ubránili, nebo byli proti rozhodčí. V druhém poločase už jsme neměli tak výrazný tlat, naopak domácí do otevřenější obrany útočili a po jedné střele sklouzl míč Mendrekovi do branky. Končíme tak podzim sice uprostřed tabulky, ale jen se 14 získanými body, to je prostě málo. Na jaře musíme zvládnout zápasy hlavně s týmy za námi, ať se co nejrychleji odpoutáme daleko od sestupových pozic.

 

Názor diváka: Nějak není ani co hodnoti, snaha se upřít nedá, ale domácí nás pod tlak dostávali hlavně v soubojích o míč. My své šance neproměnili, Skotnice ano. A tak to bylo vlastně celý podzim. Často trápení v koncovce, naopak laciné branky v naší sítě. Musíme stabilizovat obranu i s brankářem, poté to bude asi lepší.