Ve Spálově rozhodla jediná branka

23.04.2023 16:00

SPÁLOV - OSTRAVICE 1:0 (0:0)

Sestava: Valigůra - Mendrek, Salava, Jucha, Ledvoň - Jedlička (86. Jaš), Stýskala, Kubásek (7. Staněk), O. Stonavský, Plucnara (76. Blaha)- Kopčo

Branky: 60. domácí

 

Po dlouhé době daleká nedělní cesta do Spálova. naposledy ještě před covidem jsme tu vyhráli, v dobách zkrácených sezón soupeř vždy přijel k nám, b létě jsme odvolali cestu my, v září pak i soupeř nepřijel k nám. Dnes se ale oba týmy potkaly. Ostravici i Spálovu se zatím na jaře dařilo. My se dostali do klidného středu tabulky, tam míří i soupeř, který už získal stejný počet bodů jak za celý podzim. Součtem teda s dnešní výhrou, kdy domácí vsřelili jedinou branku utkání. Do branky se postavil Valigůra, ale ve výsledku zároveň chyběl v ofenzívě. Pár šancí jsme si vypracovali, tak samo i soupeř. Ten v 60. minutě zaútočil z pravé strany, centr našel domácího záložníka a ten zakončil přesně. Poté se Ostravice snažila vyrovnat, ale koncovka dneska nebyla na naší straně a tak z dalekého výletu odjíždíme s prázdnou.

 

Názor diváka: Vyrovnali jsme se jak s improvizací v bráně, tak s místním úzkým a kvalitou špatným hřištěm. Bohužel rozhodla jedna branka, tak jak nám to vyšlo ve Stachovicích, tak tady ne.