Novinka pro členy TJ - Vzkazy

17.07.2013 10:00

Jak jste si možná již všimli, v sekci Muži, Přípravka a Benjamínci se objevila nová záložka - Vzkazy. Do ní je přístup pouze pod emailem a heslem a budou se v ní řešit interní záležitosti každého týmu, hlavně organizační záležitosti a důležité vzkazy od trenéra a samotných hráčů. Po příslušném přihlášení přejděte opět do záložky Vzkazy a již se Vám objeví klasické diskuzní fórum, kde můžete přidávat, číst a reagovat na příspěvky. Po ukončení práce doporučujeme se odhlásit - vpravo nahoře hned nad hlavním obrázkem je tato možnost k dispozici. 

 

Zažádejte o přihlašovací informace od trenéra, pro přípravku a benjamínky trenér dodá informace samotným rodičům. Důvod zavedení takovéto komunikace je jednoduchý, dnes už je každý online na internetu a ušetří se za vyřizování pomocí mobilního telefonu. V rámci toho je dobré pravidelně zavítat na web a kontrolovat tyto vzkazy, aby jste o nic důležitého nepřišli :-)

 

Po přihlášení se objeví soukromé fórum totožný styl jako v sekci Diskuze

Po ukončení práce doporučujeme odhlášení!

 

Poznámka: Pokud někdy v budoucnu tyto přihlašovací informace (email nebo heslo) zapomenete, obraťte se opět na trenéra, nevyuživejte funkci, která je viditelná při přihlašování " Zapomněli jste heslo? ".