Příprava v Tiché

24.07.2015 18:00

TICHÁ - OSTRAVICE 2:0 (1:0)

Sestava: Boháč - Pavelec, Procházka, Mendrek (Janošec), Žejdlík (Tofel) -  Březina (Ledvoň L.), O. Stonavský, Stýskala, M. Stonavský (Zajac) - Kurečka, Slivoník (Dušík)

Branky: domácí 12. a 60.

 

Po prvním tréninku a pouhých 35 dnech od konce sezóny nastoupili muži Ostravice přípravu do té další a v prvním zápase zajížděli do Tiché. Nečekaně dorazilo hodně hráčů. Mezi nimi i po roční pauze navrátilec a zkušený fotbalista Janošec, který vyztuží obranné řady, dále jsou u nás na zkoušku dva bývalí dorostenci Frýdlantu, záložník Kuba Zajac a útočník Denis Dušík. Hostování také skončilo odchovanci Lukáši Ledvoňovi, který tedy bude mít možnost si zahrát v jednom týmu se svým bratrem Mariánem. Čerstvá mladá fotbalová krev tedy jistě zvýší konkurenci i kvalitu a uvidíme, jak se bude chlapcům v našem dresu dařit. Přejeme jim tedy hodně štěstí, chuť do fotbalu i tréninku na sobě pracovat.

 

Report z utkání si můžete na webu soupeře přečíst zde: https://fotbalticha.regionycr.cz/clanky/a-tym-report/274-ticha-ani-ve-druhem-utkani-neinkasovala-po-trefach-houstavy-a-zdarsy-zdolala-ostravici.html

 

Trenér Vranay dodal: Bylo to vyrovnané utkání. Domácí využili dvě zaváhaní, jinak dobře hrající obrany. V prvním případě to bylo po dlouhé příhrávce a sprinterském souboji a  v druhém případě to bylo po odvraceném míči z rohového kopu a následné střele asi z 20 metrů. Byl jsem spokojen jak se hrou hlavně záložní řady, která hrála dobře a hlavně s chutí a kreativně. V útoku to bylo bolestnější. Tam mi chyběla právě kreativita, ochota naběhnout, podržení míče... Potěšila mě účast 16-ti hráčů.....To bylo fakt fajn.